Londres, en un hyperlapse 4K com mai havies vist

Compartir

Creat com a eina de màrqueting d’un dels hotels de la capital anglesa, ens mostra en poc més d’un minut el centre turístic de la ciutat.

Per què negar-ho, ens agraden els hyperlapses. En poca estona ens ensenyen un lloc determinat al llarg de molta estona, resumida a càmera ràpida, com si d’una pel·lícula còmica clàssica es tractés. És potser aquesta combinació de la tecnologia més moderna amb el que hem vist als cinemes i televisions de petits que ens atrau.

En aquest cas, el que us portem és un hyperlapse de Londres, en el qual podem veure alguns dels monuments més destacats del centre de la capital britànica, com ara la catedral de Saint Paul, el London Eye, Westminster i el Big Ben, o el Palau de Buckingham entre d’altres localitzacions d’una de les ciutats més visitades del món.

El vídeo ha estat realitzat per la cadena hotelera Marriott com a promoció del seu establiment a la ciutat, el Marriott International.

Com a curiositat, us direm que aquest hyperlapse en concret ha estat filmat per Paul Richardson amb una càmera Canon EOS 6D en resolució 4K (4.000 píxels d’amplada), amb equipament de control eMotimo, una marca que s’especialitza en el maquinari necessari per gravar timelapses i hyperlapses. Per a confeccionar-lo han estat preses 30.000 imatges individuals i un total de 755 GB d’imatges en brut.

Guillem Alsina
Etiquetes: