Microsoft baixa preus de OneDrive per competir amb Google Drive

OneDrive
Compartir

OneDrive duplica l’espai proporcionat en els comptes gratuïts, de 7 a 15 GB, mentre que ofereix suculentes ofertes per als comptes de pagament.

No hi ha cap mena de dubte que Dropbox és a dia d’avui encara una referència, iCloud manté la seva quota d’ús gràcies als devots usuaris d’Apple, i Google està pujant enters ràpidament gràcies a una excel·lent oferta que combina espai d’emmagatzematge de gran capacitat a un preu molt competitiu, suite ofimàtica integrada per a la creació i tractament de documents de text, fulls de càlcul o presentacions, i disponibilitat en les principals plataformes (sistemes operatius) del mercat.

Google ja va protagonitzar fa uns mesos una baixada de preu que va catapultar Drive com un dels sistemes de disc dur virtual en el núvol més econòmics, seguit del OneDrive de Microsoft. I ara, la companyia de Redmond fa el mateix reforçant la seva oferta en tots els aspectes, tant el gratuït com el de pagament.

Per començar, els comptes gratuïts gaudiran d’una mica més del doble d’espai pel mateix preu (o sigui, zero …): de 7 gigues passen a una xifra més rodona com són 15 GB.

 

Els comptes de pagament també veuen disminuïda la relació preu/megabyte: contractar 100 GB. baixa dels 7,49 dòlars anteriors fins als 1,99, mentre que 200 GB. es poden obtenir per 3,99 dòlars (prèviament 11,49).

Pel que fa als comptes que integren també accés a la suite ofimàtica Office 365, la versió Personal tindrà accés a 1 Terabyte d’emmagatzematge en línia per 6,99 dòlars mensuals, amb una escala de preus també per a les altres opcions.

Ja a l’abril, Microsoft havia anunciat que tots els comptes OneDrive per a negocis gaudirien d’1 TB. d’emmagatzematge per persona.

Guillem Alsina
Etiquetes: