Minix es converteix en espònsor Diamond de la Fundació XBMC

Compartir

Una aportació econòmica i l’obertura dels recursos de programació de l’XBMC adaptat als seus dispositius, part de l’acord.

La fabricant de Hong Kong especialitzada en mini-PCs ha anunciat que s’ha convertit en espònsor Diamond de la Fundació XMBC, la qual s’encarrega del desenvolupament i promoció del programari de media center Kodi, fins fa poc conegut com XBMC.

Minix utilitza aquest programari en els seus dispositius, la reeixida sèrie X de mini PCs basats en microprocessadors ARM i el sistema operatiu Android, concebuts essencialment per actuar com a set-top box a la sala d’estar dels nostres domicilis, connectats al televisor.

Gràcies a l’ús d’un Android estàndard (encara que amb possibilitat d’utilitzar una interfície dissenyada per la mateixa Minix i més adequada per al seu ús en televisors), aquests dispositius poden aprofitar les apps existents per als nostres smartphones i tablets, per la qual cosa ens ofereixen un entorn i uns programes familiars per a un ús fàcil.

En virtut de l’acord al qual han arribat Minix i la Fundació XBMC, la primera pagarà 10.000 dòlars anuals a la segona, així com obrirà tots els recursos del programari XBMC Minix Edition als desenvolupadors.

Minix es converteix en espònsor Diamond de la Fundació XBMC
Valoreu aquesta publicació

Guillem Alsina
Periodista freelance especialitzat en noves tecnologies, redactor d'YCOM.cat
Etiquetes: