Neix ycom.cat, el nou portal sobre Internet en català

Compartir

Coincidint amb el desè aniversari del naixement de Facebook, avui 4 de febrer de 2014 s’inaugura el primer portal sobre Internet del nostre país: ycom.catun nou mitjà d’informació especialitzada en el món digital i en català. Internet, les xarxes socials, la comunicació, les noves tecnologies, l’àmbit multimèdia i l’entreteniment seran les grans àrees temàtiques de les quals informarem a diari. L’objectiu és aportar coneixement, recursos i idees per aconseguir impulsar la comunitat 2.0 catalana, una de les més actives del món.

#projecteY

Volem ser un punt de trobada de la comunitat digital que s’expressa en català. Un espai de reflexió per a totes aquelles persones que tenen el convenciment que Internet i les noves tecnologies són el present i el futur de la nostra economia: des de la comunicació, passant per la ciència, l’educació o la indústria. Farem tot el possible per impulsar i difondre la cultura digital, un dels pilars de la nostra societat actual. I, al mateix temps, volem aportar el nostre gra de sorra en la consolidació de la llengua catalana a la xarxa. Es tracta d’un gran repte col·laboratiu que anirem desenvolupant progressivament i esperem poder comptar amb la teva col·laboració.

Perquè ycom.cat també el construeixes tu. La nostra filosofia és absolutament 2.0: creiem amb el treball compartit, la comunicació d’anada i tornada i la construcció d’un projecte col·laboratiu. És per això que t’animem a participar i ajudar-nos a fer d’ycom.cat una eina útil per als internautes, tuitaires, instagramers, periodistes, community managers, telecomunicadors, informàtics, dissenyadors, etc. Sense tu, això no és possible, així que t’animem a formar-hi part. Sigues benvingut i no oblidis… compartir-nos!

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)