Netflix a partir del 20 d’octubre per 7,99 €

Imatge de l'usuari Shardayyy a Flickr sota llicència Creative Commons
Compartir

A més del preu bàsic, disposarem d’una sèrie d’opcions lleugerament més cares i amb més prestacions.

Netflix ha donat a conèixer que estarà disponible a tot l’Estat Espanyol a partir del 20 d’octubre, i amb un preu de 7,99 euros mensuals.

Al juny, la companyia de mitjans i productora de continguts nord-americana havia anunciat la seva arribada al mercat estatal per a l’octubre, però mancava encara precisar la data i el preu.

Els 7,99 euros seran el preu bàsic per a una connexió per a un sol dispositiu i en definició estàndar, és a dir, que no serà d’alta definició i que no en podran gaudir dues persones alhora en dos dispositius diferents, doncs detectarà les connexions repetides del mateix usuari.

A partir d’aquí, tindrem la posibilitat de gaudir d’alta definició i dues connexions simultànies per 9,99 euros mensuals, i un pla Premium per 11,99 que ens atorgarà la possibilitat de realitzar fins a quatre connexions simultànies (veure quatre pel·lícules i/o sèries diferents al mateix temps) en resolucions que arribaran fins a la 4K, sempre supeditat a disponibilitat del contingut.

L’arribada de Netflix es farà tant als televisors intel·ligents (smart TV), tauletes tàctils, smartphones, set-top boxes com l’Apple TV, i dispositius Google Chromecast mercès a l’opció inclosa en el mateix programari de Netflix.

La companyia nord-americana també posarà a disposició dels consumidors targes de regal que es podran adquirir a les principals superficies comercials de l’Estat Espanyol, tals com FNAC, El Corte Inglés o Media Markt.

El servei de televisió de l’operadora telefònica Vodafone també inclou en el seu catàleg de productes la possibilitat de contractar el servei de Netflix.

Netflix disposa d’un ventall de pel·lícules i sèries, tant antigues com d’estrena, així com continguts produïts de manera pròpia.

Fotografia de portada de l’usuari Shardayyy a Flickr sota llicència Creative Commons

Guillem Alsina
Etiquetes: