Netflix confirma la seva arribada a l’Estat Espanyol a l’octubre

Compartir

Se’n desconeix el preu de la subscripció mensual i el catàleg de films, així com si oferirà algun tipus de contingut en català, ja que la companyia només ha indicat algunes de les sèries originals que oferirà.

La multinacional nord-americana de continguts en línia per streaming Netflix ha confirmat la seva arribada a l’Estat Espanyol per l’octubre d’aquest mateix any. Aquest desembarcament, llargament esperat, ve precedit de diversos anys d’espera en què aquesta empresa es lamentava pels alts preus dels royalties que havia de pagar en concepte de drets d’autor i els alts índexs de pirateria de continguts audiovisuals al país.

El comunicat ha estat realitzat via Twitter a través del seu perfil dels Estats Units , i mitjançant una nota de premsa en la qual només s’hi especifica part del catàleg de sèries originals que oferirà la companyia sota el seu propi segell, i s’hi especifica que els continguts estaran localitzats per a Espanya.

No indica, però, el preu de la subscripció (que podria, per altra banda, rondar els 10 euros mensuals), ni amb quin catàleg de pel·lícules comptarà. Tampoc indica si hi haurà suport per a continguts en altres llengües que no siguin el castellà, malgrat que existeix un ampli catàleg de pel·lícules i sèries en català mercès a la tasca duta a terme per Televisió de Catalunya i empreses que fan doblatges per a la posterior emissió en aquest canal.

En intentar entrar a netflix.com des de l’Estat Espanyol, aquesta pàgina redirigeix ​​a una landing page en castellà, en la qual se’ns explica que “Netflix aviat estarà disponible a Espanya” i se’ns facilita el donar la nostra adreça de correu electrònic per anar sent informats de les novetats.

Clic per engrandir

Clic per engrandir

Entre les funcionalitats de Netflix ens trobem amb la possibilitat de començar a veure una pel·lícula en un dispositiu i continuar veient-la en un altre de diferent, en un altre moment, a partir del mateix punt en què l’havíem deixat sense haver de buscar aquest punt.

Guillem Alsina
Etiquetes: