“Nois guapos que llegeixen”, el compte que arrasa a Instagram

Compartir

El director de cinema John Waters aconsellava no anar a dormir amb algú que no tingués llibres a casa. L’objectiu és que llegir tornés a ser una moda i una cosa sexy, i que la gent deixés d’estar absorbida per les pantalles dels ordinadors, dels telèfons mòbils o de qualsevol dispositiu. Això és el que busca ‘Hot Dudes Reading’, un compte d’Instagram que recopila fotos de nois atractius llegint al metro i que està sent molt viral a la xarxa.

Qualsevol persona que vegi un home atractiu llegint un llibre pot fer-li una foto i compartir-la amb l’etiqueta #hotdudesreading per tal que la imatge pugui ser seleccionada i aparegui en aquest compte.

Les creadores de ‘Hot Dudes Reading’ són un grup de dones de Nova York amb edats compreses entre els 20 i els 30 i a les que els agrada “els homes guapos i els llibres interessants“, com han explicat a l’edició nord-americana de The Huffington post.

Gairebé totes les imatges que apareixen en el compte han estat fetes al metro de Nova York. Amb només 20 fotos ja han acumulat més de 300.000 seguidors, milions de likes i molts comentaris a la xarxa. Què us sembla?

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: