Nou espai televisiu sobre tecnologia a La Xarxa

Compartir

Emès en diverses emissores locals de Catalunya i també per la televisió pública andorrana, ens posa al dia sobre les noves tecnologies.

El panorama televisiu dedicat a l’àmbit de les noves tecnologies s’amplia mercès a “Som tecnològics” (perfil a Twitter), un espai de La Xarxa, plataforma de producció i venda de continguts audiovisuals a les televisions locals de Catalunya.

Som tecnològics és un espai setmanal que pretén acostar a l’espectador les darreres tendències tecnològiques i les seves utilitats d’una manera didàctica. Fins ara ha tractat temes com el cotxe elèctric, els drones, la seguretat a la xarxa, o la Mobile World Capital.

la producció corre a càrrec de la mateixa La Xarxa conjuntament amb Canal Taronja, i s’emet en canals de televisió local com ara Lleida TV, Olot Televisió, El 9 TV, Canal Terrassa, Vídeo Ascó Televisió, Televisió del Berguedà entre d’altres o, fins i tot, traspassant fronteres, RTV Andorra. El dia i l’hora d’emissió en cadascuna d’aquestes emissores i en la resta ha de ser consultat a la corresponent graella de programació.

El programa és presentat i conduït per David de Dios, i compta amb la secció “Un xip de dubtes” en la cual, Carles Flamerich (anterior màxim responsable de la Generalitat en matèria tecnològica) explica les noves tecnologies que influeixen en la nostra vida quotidiana però que sovint desconeixem, així com resol els possibles dubtes que en puguem tenir.

Guillem Alsina
Etiquetes: