Noves apps al catàleg de l’Observatori d’APPS i Projectes de mobilitat d’mHealth

Compartir

Des del seu origen,  TicSalut s’ha encarregat de reunir tots els projectes de mobilitat i apps que es desenvolupin en el sector salut i també en el social.

Durant els últims mesos, l’Observatori d’APPS i projectes de mobilitat d’mHealth, creat per TicSalut, s’ha actualitzat amb l’objectiu d’oferir informació de qualitat. Els canvis han permès renovar el catàleg i afegir-hi noves aplicacions que es troben en les botigues oficials de descàrrega d’aplicacions, com la Play Store o l’App Store.

Entre les novetats destacades, hi trobem tres aplicacions catalanes i quatre amb segell internacional.

 

B-Wom – Pren el control de la teva salut íntima.

L’aplicació és un coach digital que aconsella i guia les dones amb exercicis, informació i hàbits saludables per la salut íntima i sexual. Disponible tant per Android com per iOS.

b-wom

 

SalutCat – La plataforma en línea per gestionar la teva salut.

L’aplicació és gestió de Mútuacat i  permet gestionar la salut i el benestar dels mutualistes en qualsevol moment. Disponible tant per Android com per iOS.

salutcat

 

Colors – Posa-li colors a la vida.

Una app finalista del 1r mConnectathon de la Fundació TicSalut. L’objectiu del qual és reduir l’ansietat a través de la llum i els colors. Per aquesta raó, el color que s’escull, demostra com es sent. Disponible només per Android.

colors

 

Singlu10 – L’aplicació que t’ajuda a tallar amb el gluten.

Es tracta d’una app dissenyada especialment per celíacs, els quals han de seguir una dieta sense gluten. L’aplicació permet escanejar les etiquetes dels aliments per descobrir el seu contingut, situar establiments i botigues en un mapa i guardar tots els productes consultats. A més, és disponible tant per Android com per iOS.

Cardiograph – L’app que mesura la teva freqüència cardíaca. 

Amb el mateix mètode que amb l’equipament mèdic professional, Cardiograph usa la càmera de sèrie del dispositiu electrònic. Disponible només per Android.

cardiograph

 

Happify – Tingues el control del teu benestar emocional.

Happify és una aplicació per combatre les energies negatives, per no estar estressat ni nerviós ni amb ansietat. A través del seu programa d’activitats, l’usuari serà capaç de controlar les seves emocions. Disponible tant per Android com per iOS.

hapyfy

 

PsoriasisCalc –  Una app per a metges.

L’app no és més que un instrument pràctic i complet per qualsevol metge que tracti amb pacients amb psoriasis (dermatòlegs, reumatòlegs, mètges generals…). Per fer seguiment de la psoriasi amb eines com BSA, NAPSI o PASI i un arbre de decisió en funció de les comorbiditats.

Psoriasis

Des del seu origen, la  Fundació TicSalut s’ha encarregat de reunir tots els projectes de mobilitat i apps que es desenvolupin en el sector salut i també en el social. L’Observatori vol seguir creixent, per això ha fet una crida a desenvolupadors i usuaris per rebre informació d’altres aplicacions que no hi figurin.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: