@optimotcat ja és a Twitter. Continguts lingüístics de valor a la xarxa

Compartir

El servei de consultes lingüístiques Optimot ja és a Twitter. Amb el nou perfil @optimotcat, la Direcció General de Política Lingüística vol estendre la difusió entre la ciutadania del cercador Optimot. Aquest nou canal de comunicació permet conversar i interactuar de manera més directa i immediata amb els ciutadans, aportar-los continguts lingüístics de valor i detectar-ne les necessitats.

El reforçament de la presència de l’Optimot a les xarxes socials ha de permetre crear una comunitat d’usuaris interessats en la llengua catalana, incrementar la utilització del cercador entre col·lectius d’àmbits diversos i, al capdavall, revertir en un augment de l’ús qualitatiu de la llengua catalana entre la ciutadania.

Des de la seva posada en marxa, el nombre de seguidors de l’@optimotcat ha anat creixent a gran velocitat. En poc dies ja suma uns 4.000 seguidors. El compte s’afegeix a les altres xarxes socials de la Direcció General de Política Lingüística, entre les quals destaca @cat_cine, creada fa poques setmanes i dedicada al cinema en català.

L’Optimot és un servei d’informació lingüística en línia que consta també d’un servei d’atenció personalitzada, per ajudar a resoldre dubtes sobre l’ús de la llengua catalana amb l’objectiu de promoure i facilitar la qualitat en l’ús de la llengua. A més a més, recordem que des de fa molt temps hi ha un blog que complementa els continguts que trobareu al servei de consultes lingüístiques Optimot. L’objectiu del blog és difondre, per mitjà dels apunts que publiquem cada quinze dies, els dubtes lingüístics que es consulten més sovint a l’Optimot, les novetats que s’incorporen al cercador (actualització de les fonts que té integrades, inclusió de fitxes de l’Optimot sobre temes diversos…) o el funcionament de l’Optimot, amb l’objectiu d’optimitzar els resultats de les nostres cerques.

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: