País de los Juegos, tots els jocs en el teu navegador

Compartir

Ja no cal instal·lar res a l’ordinador, podem jugar al què més ens agradi directament des del navegador.
La revolució que estan experimentant els sistemes informàtics de sobretaula i portàtils, empeny aquests a basar el seu funcionament en tan sols el navegador web, el browser, i una bona mostra d’això l’és el sistema operatiu de Google per a sistemes d’escriptori, Chrome OS.

Calvacant l’onada que ens porta a la preponderància del navegador web per sobre d’altres, País de los Juegos és un lloc web que ens permet jugar als nostres jocs casual preferits sense haver d’instal·lar res en el nostre sistema operatiu, i de manera gratuïta, tan sols havent de veure una mica de publicitat que és la que manté viu el servei i ens permet gaudir de tota la seva sel·lecció de videojocs.

L'àmplia varietat de jocs disponibles

L’àmplia varietat de jocs disponibles

Ara per ara, aquest lloc web no es troba encara disponible en català, cosa que és l’única pega que podríem trobar-li, ja que per la resta, acull centenars si no milers de jocs, el que ens dóna per escollir-ne fins i tot més d’un per a cada dia de l’any.

La facilitat per executar aquests jocs i els seus escassos requeriments pel que fa al maquinari permeten, a més, que puguem posar-nos-hi en qualsevol moment, així que fóra d’hores de classe, en un moment de descans de la feina, o tot havent sopat, ens podem enganxar al nostre joc preferit per tal de jugar “una partideta”.
A diferència d’altres serveis en línia, no necessita ni tan sols que ens hi donem d’alta, si no que podem jugar directament sense haver de realitzar cap inscripció, amb la qual cosa podem aprofitar qualsevol ordinador (a casa, a la feina, a la bilbioteca, en un locutori,…) per fer una partideta sense haver-nos de preocupar per les nostres dades personals.
També funciona en dispositius mòbils, a travès de smartphones o tauletes tàctils, de manera que si duem a sobre el nostre telèfon, qualsevol lloc es pot convertir en el nostre terreny de joc. Val a dir que no tots els jocs estan disponibles per a mòbils, només aquells que adaptin la seva interfície gràfica a la mida de la pantalla, i el seu funcionament als controls tàctils.

Podem escollir entre una àmplia varietat de categories, que van des de clàssics com els jocs de futbol o de guerra, fins a noves experiències com els jocs basats en Minecraft o aquells que s’inspiren en la pel·lícula de dibuixos animats Frozen.

Disposem també d’un llistat dels jocs més jugats, de manera que, si tenim dubtes sobre quin de tants jocs escollir, sempre ens podem inspirar en el que escull la majoria.

En definitiva, doncs, País de los Juegos és un recurs inestimable per a aquells amants dels videojocs que volen passar una estona divertida, els agraden els jocs casual, i no volen perdre el temps en descàrregues i instal·lacions, a més de poder jugar a qualsevol lloc.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)