Parlem amplia horitzons

Compartir

Tal i com ja s’havia dit des de l’operadora catalana, aquesta entra a oferir serveis de telefonia i connectivitat a Internet a les llars, deixant així de ser una OMV exclusivament mòbil.

Seguint amb el seu pla d’expansió paulatina, l’operadora catalana de telefonia Parlem arrenca el 2016 introduïnt-se en un nou segment de mercat com és el de veu i dades (telefonia i connectivitat a Internet) a través de línia fixa a llars i empreses.

Aquesta connectivitat es realitzarà tan a través del fil de coure tradicional mitjançant tecnologia ADSL, com a través de cable de fibra òptica. Durant el 2015 l’operadora ha estat apostant per ampliar la seva infraestructura per tal de fer el salt qualitatiu aquest any 2016.

Des de Parlem ens expliquen que la seva proposta serà modular, permetent, per exemple, que els clients puguin contractar una línia ADSL a casa seva sense haver de contractar un número de telèfon fix. Això, en un moment en què un gran sector del públic s’està acostumant a fer servir en exclusiva el seu telèfon mòbil, és sens dubte una possibilitat que interessarà a bona part dels consumidors, especialment aquells més joves.

L’oferta -segons ens continua explicant l’operadora- també serà més econòmica que la de les grans operadores rivals, amb uns preus entre un 10% i un 15% més baixos que les tres principals operadores del mercat (Movistar, Vodafone i Orange).

Així, dues de les que ens destaquen són la de 37,95 € iva inclòs sense permanència per ADSL a 20 Mbps i mòbil amb 200 minuts, i la d’1,2 GL i ADSL a 20 Mbps per 29,95 € iva inclòs, també sense permanència.

Pel que fa a la seva oferta de fibra, Parlem ha arribat a un acord amb una de les empreses majoristes del sector, la qual proporcionarà a l’operadora catalana serveis per poder proporcionar als seus clients velocitats de fins a 1.000 Mbps, una velocitat que -i segons ens continuen indicant des de l’operadora catalana- triplica la de la principal competència en el mercat, de 300 Mbps.

Inicialment, l’oferta de cable de Parlem arriba a 56.000 llars de tota Catalunya, repartides entre les ciutats de Barcelona, Girona, Vic, Lleida, Hospitalet i Sant Joan Despí.

L’objectiu de Parlem és el de convertir-se en una operadora integral, és a dir, que ofereix tots els serveis de telefonia i connectivitat, a més de continguts digitals.

Guillem Alsina
Etiquetes: