PayPal ‘mata’ la seva app per a Windows Mobile i BlackBerry OS

Compartir

La disponibilitat de la versió 6.0, que serà aviat obligatòria per treballar amb PayPal, només ho serà per a iPhone i Android.

A partir del 30 de juny, tots els usuaris de l’aplicació mòbil de PayPal s’hauran de treballar amb la versió 6.0 d’aquesta per tal de poder continuar gaudint dels serveis que ofereix aquesta empresa. El problema el tindran els usuaris de les plataformes Windows en dispositius mòbils, i de terminals BlackBerry amb el sistema operatiu propietari de la casa.

Com en tants altres casos, i degut a la petita quota de mercat que suposen aquestes dues plataformes (una de les quals, BlackBerry OS, en vies d’abandonament per part de l’empresa que la va crear), la companyia productora de l’app (en aquest cas, PayPal), ha decidit deixar d’oferir-li suport.

PayPal ho ha anunciat a través de la web, indicant que la seva app versió 6.0 es troba disponible per a dispositius Android amb una versió del sistema operatiu igual o superior a la 4.03 o iOS 8.1 o superior. Els terminals més antics també acostumen a patir aquesta mena de problema.

Tant els usuaris de BlackBerry OS com els de Windows en qualsevol de les seves versions mòbils, cada dia s’enfronten a més “desercions” pel que fa a productors d’aplicacions que retiren els seus productes de les respectives plataformes, malgrat que en Windows la situació no és tan greu gràcies a l’entrada d’alguns jugadors importants, com ha estat recentment el cas d’Instagram, aplicació que ha sortit de l’estat beta per passar a ser versió final estable en la plataforma mòbil de Microsoft.

Guillem Alsina
Etiquetes: