Presentació “Modernet de Merda, el Manual” a la Fàbrica Moritz

Compartir

En poc més d’un any, el @modernetdemerda s’ha convertit en un dels usuaris de Twitter més populars en llengua catalana, aconseguint quasi 30.000 seguidors i una comunitat de seguidors  molt fidel.

El personatge ha decidit saltar al paper presentant el seu primer llibre “Modernet de Merda. El Manual”, una proposta (i aposta) de Fanbooks, un nou projecte del Grup 62 amb la voluntat de connectar i ampliar tendències entre diferents generacions, i amb les xarxes socials com a pilar important en la divulgació dels títols publicats.  Aquest manual és una extensió del plantejament satiric del personatge i es planteja com una guia en clau d’humor sobre els qui senten la necessitat d’anar sempre a l’última moda.

 

Segons Fanbooks, el llibre del Modernet de Merda neix amb “expectatives potents” de cara a Sant Jordi, i esperen que se situï al podi dels més venuts del gènere de no-ficció. El llibre es va posar a la venda el passat 11 de març, però ja ha aconseguit situar-se en les primeres posicions i rankings de les principals llibreries de Catalunya.

1975120_10202475863990736_1223405092_n

El ModernetDeMerda ha organitzat una festa-presentació a la Fàbrica Moritz Barcelona el proper dimecres 26 de març a les 19:30h. Segons expliquen, serà un esdeveniment molt “modernet style”: Moritz per la cara, música extremadament hipster, gent atrevidament friendly i centenars de comentaris indocumentats sobre l’actualitat.

A l’entrada podràs adquirir el llibre i el @ModernetdeMerda te’l signarà via Twitter. Si el compres allà mateix, a més, entraràs en el sorteig d’unPack Experiència per fer ruta amb la furgoneta de Moritz per la Barcelona moderneta.

També hi haurà un photocall amb atrezzo modernet on poder fer-se un selfie. La persona que pengi la foto a Instagram i tingui més likes s’endurà una panera amb productes de marques com TimeOut, FNAC, Palens, etcètera.

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: