Project Fi ja no necessita invitacions

Compartir

L’operadora virtual de la companyia del cercador encara no es pot contractar fora dels Estats Units.

Google ha anunciat, mitjançant el blog oficial d’Android, que la seva operadora mòbil virtual Google Fi ja és accessible per als internautes nord-americans sense que aquests hagin de necessitar invitacions per poder-ne contractar els serveis.

Google Fi és fruït d’un acord amb les operadores nord-americanes Sprint i T-Mobile, de les quals n’empra les xarxes de comunicacions, a més de facilitar les trucades a través de Wi-Fi.

A més d’uns preus ajustats, un dels seus principals atractius rau en el fet que les tarifes són les mateixes o molt semblants per als Estats Units i 120 altres països, entre els quals s’hi compten els estats espanyol i francès, i Andorra.

El sistema de pagament, a més, preveu un estalvi en les dades, de manera que la quantitat del nostre pla que no gastem s’estalvia per descomptar en cas que un altre mes consumim més dades de les que tenim contractades.

Malauradament, per abonar-se a Google Fi cal ser resident als Estats Units, una circumstància que és possible que canviï amb el temps, i que la multinacional del cercador acabi pactant amb altres operadores d’arreu del món per tal de portar-ho a altres països. De moment, però, haurem d’esperar.

Guillem Alsina
Etiquetes: