Quatre alternatives de pagament a Netflix

Compartir

A un dia per a què Netflix desembarqui al nostre país, repassem les seves principals quatre alternatives, que ja fa temps que tenim al nostre abast.

Demà dimarts dia 20 d’octubre, Netflix desembarca a l’Estat Espanyol, el primer dels tres països europeus que el rebran d’aquesta tongada, i al qual seguiran Potugal l’endemà dia 21, i Itàlia el 22.

No és un desembarcament que es realitzi amb tot el potencial, doncs el catàleg de pel·lícules serà més reduït que als Estats Units i en altres mercats, i algunes de les sèries produïdes per la pròpia Netflix encara estan subjectes a contracte exclusiu amb algun dels canals de televisió que emeten a l’Estat Espanyol, pel què la versió espanyola de Netflix no en pot disposar encara.

Però si bé Netflix ha provocat un gran impacte mediàtic amb l’anunci de la seva arribada, ja que la companyia és pionera als Estats Units en la distribució de vídeo en línia i a nivell mundial, no arriba precisament a un territori erm de serveis de vídeo a la carta a través d’Internet de caire legal, és a dir, dels que són de pagament.

Deixant de banda les alternatives d’accés gratuït i que són considerades com a “pirates” (amb totes les reserves que per a alguns pugui tenir aquesta paraula), tot seguit us portem les alternatives de pagament a Netflix que des de ja fa temps podem trobar al panorama estatal d’Internet.

Wuaki.tv

Disposa d’opcions de lloguer individual de pel·lícules, que es poden veure durant 48 hores, o bé fins i tot de compra per poder-ne gaudir quan vulguem durant els següents tres anys. La quota mensual, de 6,99 euros, no dóna accés a tot el catàleg de forma il·limitada, si no només a una part sel·leccionada.

Wuaki_TV

Per accedir-hi, podem fer-ho des d’ordinadors PC amb Windows i Mac, dispositius iOS i Android, smart TV de diversos fabricants, videoconsoles PlayStation 3/4, Xbox One i 360.

A nivell de catàleg, i juntament amb Yomvi (que veurem seguidament), serà el servei que podrà competir de tu a tu amb Netflix.

Més informació

Yomvi

El servei de vídeo a la carta de Canal+ continua viu tot i la venda de la plataforma de Prisa a Telefónica, i la integració amb els diversos serveis de continguts audiovisuals d’aquesta darrera.

Yomvi

Disponible des d’ordinadors, Android, iOS (iPhone i iPad), en diverses Smart TV, i videoconsoles PlayStation 3 i 4, i Xbox, proporciona un catàleg de pel·lícules, sèries i canals de televisió.

Tenim al nostre abast diversos packs de continguts, a partir del més bàsic per 20 euros al mes, al qual li podem afegir extres d’esports en general, futbol en particular, cinema, i series.

Més informació

AtresPlayer

Prop de 3.000 pel·lícules i sèries proporcionades per la productora propietària dels canals televisius Antena 3 i La Sexta. Films d’actualitat i produccions clàssiques, així com sèries.

AtresPlayer

Accessible des d’ordinador PC amb Windows o Mac, dispositius iOS i Android, tauletes tàctils Windows, i smart TVs de Samsung.

Si bé podem veure alguns continguts sense haver-nos de registrar, només tindrem accés a funcionalitats molt bàsiques, i per gaudir de qualitat HD i en versió original, ens haurem de registrar. Tant en l’una com en l’altra modalitat, els continguts estaran subjectes a talls publicitaris, talment els veiéssim a la televisió.

Finalment, els usuaris Premium gaudiran dels continguts ininterrompudament, sense talls, i pràcticament tot el catàleg del que disposa AtresPlayer. Alguns continguts, però (els més nous i exclusius, les preestrenes) només estaran disponibles individualment i amb un pagament extra. El preu és de 2,69 euros mensuals.

Més informació

Filmin

El més alternatiu dels serveis de pel·lícules a la carta, probablement només apte per als sibarites del món del cel·luloide, encara que també inclou algunes estrenes sel·leccionades. Disposa també de curtmetratges i sèries.

Filmin

Ens hi podem subscriure per un preu mensual de 8 €, 70 anuals en el cas de donar-nos-hi d’alta per tot un any. Amb aquestes opcions no podrem veure els anomenats “titols premier”. Per gaudir també d’aquests haurem d’abonar 15 euros mensuals (3 pel·lícules premier) o 110 anuals (30 títols).

Més informació

Guillem Alsina
Etiquetes: