Reddit ja té app oficial per a Android

Compartir

Permet accedir als fòrums i opinar-hi.

Actualització 11/4/2016 a les 13:24 – L’app oficial de Reddit no només es troba disponible per a Android, sinó també per a iOS.

Per als qui no el coneguin, Reddit és un lloc web dedicat als fòrums de discussió; s’hi pot parlar de pràcticament qualsevol cosa sense censura, i ha estat tant l’àgora en la qual s’han discutit entre els internautes temes de rabiosa actualitat com els Papers de Panamà, o on s’han originat, com en el cas del Celebgate, essent en aquest cas Reddit la plataforma emprada per publicar les fotografies privades filtrades de les famoses.

El cas és que, fins ara, Reddit mancava d’una aplicació mòbil oficial. Aquest paper, el d’una app mòbil per accedir als fòrums des de dispositius iOS i Android, havia estat dut a terme per un gran nombre d’aplicacions realitzades per terceres parts.

Si ens volem fer una idea de fins a quin punt són populars aquestes apps i la gran diversitat que trobem en aquest particular ecosistema, només cal que fem una cerca a Google Play per la paraula Reddit.

Ara, però, ja hi ha una aplicació oficial de Reddit que ens permet l’accés i lectura dels fòrums de Reddit, així com ens dóna la possibilitat d’opinar-hi. Aquesta aplicació oficial de Reddit es troba disponible, de moment, només per a Android.

L'app de Reddit per a Android

L’app de Reddit per a Android

Guillem Alsina
Etiquetes: