Sami Kids Safe Video Player, vídeos infantils amb control parental, l’alternativa catalana a YouTube Kids

Compartir

Les noves tecnologies ens aporten molts avantatges però cada vegada més ens preguntem si són realment segures per al benestar dels nostres fills. Gairebé 7 de cada 10 nens espanyols de 4 a 16 anys utilitza habitualment Internet. Segons dades de l’INE, a Espanya hi ha poc més de sis milions de menors entre aquestes edats, dels quals quatre milions (el 66,5%) es connecta regularment a la xarxa.

Sovint, els pares no s’involucren en l’apropament dels seus fills a les noves tecnologies, i això els converteix en orfes digitals. Al navegar per internet els nostres fills no tenen cap referent de comportament i són més vulnerables a desenvolupar hàbits poc saludables i a estar més exposats als possibles riscos.

Sami Apps – Kids Education Concepts presenta una nova aplicació pensada per garantir la seguretat dels infants en el visionat de vídeos per internet: Sami Kids Safe Video Player.

En aquesta nova app els més petits de la casa podran trobar vídeos i canals infantils adequats a la seva edat. Sami Apps ha fet una acurada selecció de vídeos dirigits al públic infantil, cada un d’ells ha estat prèviament revisat i aprovat pel nostre equip d’educadors. Així els pares poden estar tranquils amb els continguts que veuen els seus fills, sense que hi hagi sorpreses desagradables al visionar un vídeo.

Un dels punts forts d’aquesta proposta propuesta és el control parental. Els nens no poden fer recerca de vídeos, aquesta opció només està disponible per als pares. Activant el control parental, els pares poden buscar nous vídeos interessants per a l’educació dels seus fills i/o trobar aquests vídeos que ja saben que agraden als seus fills, i afegir-los a la llista del reproductor de vídeos. Així cada família pot personalitzar el seu Sami Kids Safe Video Player amb les seves preferències.

Els pares també trobaran un temporitzador per limitar el temps de visualització dels vídeos de Sami Kids Safe Video. Player que ells creen adequat per als seus fills.
Com sempre Sami Apps pensa en les famílies multilingües o en aquells nens que estan aprenent diferents llengües estrangeres alhora. Per això l’app està disponible en 4 idiomes (espanyol, català, anglès i alemany), cadascun amb vídeos en l’idioma que li correspon. Es pot canviar d’idioma en qualsevol moment de forma fàcil.

Els vídeos es troben agrupats en quatre categories: Aprèn amb vídeos sobre els conceptes bàsics, Sèries amb capítols dels dibuixos animats més populars, Balla amb cançons per cantar i moure’s, i Riu amb vídeos per passar una bona estona. El nen podrà escollir lliurement en cada moment quin tipus de continguts vol veure.

Hi ha una cinquena categoria, la de Preferits, on els nens poden guardar els seus vídeos favorits. Així Sami Kids Safe Video Player es convertirà en l’espai predilecte dels més petits de la casa ja que podran trobar de forma ràpida i fàcil els seus vídeos preferits.
Com totes les altres apps de Sami Apps, aquesta nova aplicació també té un disseny senzill i clar, amb una navegació còmoda i molt intuïtiva. La combinació perfecta per al públic infantil.

L’equip de Sami Apps queda obert per pujar nous vídeos a Sami Kids Safe Video Player que suggereixin els propis pares. És important especificar que aquesta nova aplicació només s’alimenta de vídeos penjats al canal de Youtube, ja que és el canal més popular i usat pels navegants.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)