Samsung et regala 10 euros

Compartir

La multinacional sud-coreana celebra el primer mes del seu servei Pay a l’Estat Espanyol, regalant 10 euros als usuaris del seu servei que facin una compra per valor de 10 o més euros el dimarts.

Demà dimarts dia 26 farà un mes que Samsung Pay, el servei de pagaments electrònics a través del smartphone, va començar a operar a l’Estat Espanyol.

Per a celebrar-ho, Samsung regalarà 10 euros a tots aquells usuaris que registrin una tarja de crèdit i facin una despesa de 10 euros o més en compres emprant aquest sistema de pagaments electrònics al llarg de tot el dia de dimarts, que la companyia ha batejat com a Samsung Pay Day.

Per oferir la màxima seguretat possible als seus usuaris, Samsung Pay ofereix un triple nivell de seguretat: identificació del propietari de la tarja (i el telèfon) mitjançant el lector d’empremta digital, encriptació de les credencials de la tarja, i la plataforma KNOX per fer més segur el smartphone.

Els terminals compatibles amb aquest servei són els Galaxy S7, S7 Edge, S6, S6 Edge, i S6 Edge+. El servei està operatiu des de l’agost del 2015 a Corea del Sud, i des del setembre del mateix any als Estats Units. Per a fer-lo servir només cal que el comerç on realitzem la nostra compra disposi d’un lector de targes de crèdit contactless.

Samsung et regala 10 euros
Valoreu aquesta publicació

Guillem Alsina
Periodista freelance especialitzat en noves tecnologies, redactor d'YCOM.cat
Etiquetes: