Samsung prepara una versió de Pay per a altres dispositius

Compartir

La marca sud-coreana vol exportar la seva aplicació de pagaments als dispositius d’altres fabricants, però amb restriccions.

Segons informa el lloc de notícies Etnews, el qual segueix l’activitat de la indústria tecnològica sud-coreana, la multinacional Samsung està ultimant els detalls per al llançament d’una versió retallada del seu servei i aplicació de pagaments electrònics Samsung Pay, dirigida als dispositius d’altres fabricants, i disponible tant per a Android com per a iOS (iPhone), Windows i Mac OS X.

A diferència de la versió convencional i completa que podem trobar en els terminals Samsung Galaxy, i que permet pagar tant en comerços físics com en línia, aquesta versió (que eventualment s’anomenarà Samsung Pay Mini) només permetrà pagar en comerços electrònics, és a dir, en compres a través d’Internet.

Segons continua explicant Etnews, Samsung s’ha trobat amb què l’ús del seu servei i aplicació de pagament per a les compres en línia no ha estat prou satisfactori fins ara, i que només el 20% de les operacions correspon a aquesta modalitat, corresponent l’altre 80% als pagaments en establiments físics.

Les primeres versions de Samsung Pay Mini que sortiran, aquest juny, seran les corresponents a terminals Android que no siguin de la marca sud-coreana, i per a iOS. Per a més endavant, veurem la versió per a Windows i la corresponent a Mac.

La nova aplicació emprarà els sistemes de reconeixement biomètric de l’usuari, tals com lectors d’empremtes digitals, en aquells terminals i ordinadors que en disposin.

Guillem Alsina
Etiquetes: