Segueix l’Eurocopa al teu mòbil!

Compartir

Et portem diverses aplicacions amb les quals podràs seguir l’Eurocopa de futbol que comença aquest divendres allà on siguis amb un iPhone o un telèfon Android.

Malalt del futbol? No podràs seguir els partits de l’Eurocopa per televisió? No et preocupis, et portem la solució: fes-ho a través del teu mòbil.

I per a poder-ho fer, et portem una sèrie d’aplicacions que et facilitaran la vida, donant-te els resultats en temps real a més de permetre’t interactuar amb la competició de moltes maneres.

App oficial de l’Euro 2016

La primera elecció és obvia: l’aplicació oficial del campionat, amb tota la informació sobre les seleccions, els partits, els jugadors, els horaris,…

L’experiència personalitzada la proporciona en escollir una de les seleccions participants, a la qual podrem seguir al detall. Per cada partit podrem gaudir de vídeos i àudios, les estadístiques oficials i també la informació dels periodistes destacats per a cadascuna de les seleccions, que les seguiran en les seves respectives concentracions.

Euro_2016_app_oficial

Descarrega-la a l’App Store
Descarrega-la a Google Play

Mediaset Sport

Gràcies al grup Mediaset, podràs seguir 23 partits en directe per televisió (compte amb el consum de dades, mira d’estar sempre connectat a Wi-Fi), un per cadascuna de les jornades que es disputaran, incloent-hi el partit inaugural i la fase final del torneig.

També comptarem amb els moments més espectaculars en vídeo, fotos del dia, cròniques dels periodistes, i les notícies de tota l’actualitat que es vagi produint al voltant de la competició i les seleccions participants.

També comptarem amb una central de dades en la qual disposarem d’estadístiques actualitzades dels partits.

Mediaset_Sport

Descarrega-la a l’App Store
Descarrega-la a Google Play

Onefootball Euro 2016

Amb el patrocini de la coneguda marca de material i roba esportiva Adidas, aquesta aplicació et porta una anàlisi exhaustiva de cada jornada de l’Eurocopa de la mà dels professionals de la redacció de Onefootball.

Pots escollir una de les seleccions per rebre’n tota la informació en temps real: notícies, resultats, comentaris,…

És una de les poques que ofereix suport per a Apple Watch.

Onefootball_Euro_2016

Descarrega-la a l’App Store
Descarrega-la a Google Play

Eurocopa 2016 per SofaScore

Tindràs els resultats dels partits en joc en temps real, el calendari complet, les classificacions, estadístiques dels jugadors…

Aquesta mateixa aplicació també us permetrà seguir la Copa Amèrica. Perquè quedar-nos amb una competició si en podem seguir dues pel mateix preu?

Eurocopa_2016_per_SofaScore

Descarrega-la a l’App Store

Euro 2016 de ZePtSoft

Podreu consultar-hi dades de tots els jugadors de les seleccions participants, juntament amb el calendari dels partits i seguir les hores d’inici dels partits. També els marcadors en temps real.

Com a curiositat direm que totes les imatges que inclou l’aplicació estan disponibles sota llicència Creative Commons, i que les seves funcionalitats i dades estan “vives”, podent ser actualitzades i modificades durant el decurs de la competició.

Euro_2016_de_ZePtSoft

Descarrega-la a Google Play

Euro 2016 France Jalvasco

Una aplicació personalitzable per seguir l’Eurocopa. Podem definir quina informació i dades constaran a les pestanyes en les quals s’hi organitza la informació. Inclou informació històrica de la competició per poder fer consultes i comparacions, i informació sobre la futura edició del 2020.

També ens ofereix informació detallada sobre cada partit, i ens permet descarregar la informació per poder-ne disposar fora de línia (offline).

Euro_2016_France_Jalvasco

Descarrega-la a Google Play

Euro 2016 per RO Applications

A més de les habituals funcionalitats de seguiment dels partits en temps real, aquesta aplicació permet fer un seguiment exhaustiu a jugadors individualment, de manera que podem avaluar com es comporten els veterans o bé les estrelles ascendents, fent-nos la nostra pròpia idea del futur del futbol europeu.

També et permet votar per qui penses que en serà el campió o el màxim golejador de la competició.

Euro_2016_per_RO_Applications

Descarrega-la a Google Play

EURO 2016 ALLPlayer Group

Amb aquesta aplicació d’estètica acurada, podràs tenir accés al calendari de la competició, així com fer previsions sobre els resultats dels partits i, en definitiva, qui guanyarà el campionat.

A més, naturalment, també inclou els resultats en temps real, les estadístiques, i informació sobre els diferents equips participants.

EURO_2016_ALLPlayer_Group

Descarrega-la a Google Play

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: