Seguretat corporativa, a Barcelona amb Trend Micro

Compartir

L’empresa, dedicada als productes de seguretat informàtica, explicarà demà a les empreses com gestionar les amenaces als seus sistemes informàtics.

Tal i com explica Trend Micro, vivim en una era connectada, de dispositius, de quantitats ingents d’informació, la qual cosa ens porta avantatges, inconvenients i alguns riscos, com el ser “ciberatacat” pel valor de les nostres dades o pel profit econòmic que es pot treure de segrestar-nos aquestes i/o les mateixes infraestructures tecnològiques.

Per tal d’advertir d’aquests perills a les empreses i ensenyar-los la millor manera de gestionar-los, Trend Micro ha organitzat una jornada tecnològica que es celebrarà demà dimecres dia 10 al restaurant Barceloneta del Moll dels Pescadors al Port Vell de Barcelona.

L’esdeveniment començarà a les 13:00 i acabarà a les 16:00, i està dirigit tant a empresaris com als responsables tecnològics i de seguretat de les empreses. En ell hi prendran part Francisco Verdugo i Luis López, responsables de l’àrea de Seguretat Cloud i Ciberseguretat de Trend Micro respectivament, i Javier Carranza, Regional Account Manager per a Catalunya de la mateixa companyia.

El registre per a aquesta jornada resta obert.

Guillem Alsina
Etiquetes: