Servei en línia per a la gestió d’equips de treball fet a Girona

Compartir

S’integra amb la resta d’eines de gestió en línia de la mateixa companyia, construïnt una eina única de gestió integral.

Esolvo, empresa de solucions tecnològiques de Girona, ha presentat Escio, una nova eina en línia (i, per tant, que es pot fer servir des de qualsevol plataforma de programari/sistema operatiu i navegador) per a la gestió d’organitzacions i equips de treball que s’integra amb la resta de les solucions en el núvol (SaaS, software as a service) de la mateixa companyia.

Com tots els serveis en línia i solucions creades per aquesta companyia gironina que s’ha focalitzat en l’àmbit del programari adaptat a les necessitats de cada client, Escio s’amotlla al funcionament de la nostra empresa o organització, permetent-nos planificar els nostres projectes i fer-ne un seguiment en temps real, així com específicament de les tasques d’un dels components del grup de treball.

D’aquesta manera, als responsables d’una empresa (com ara el gerent) ja només els cal entrar a una sola eina per poder-ho controlar tot. Si, aquells de vosaltres que estigueu pensant en la famosa frase del Senyor dels anells (un anell per dominar-los a tots…), la cosa va més o menys per aquí.

Sens cap mena de dubte, el punt fort d’aquesta eina en línia és la potència de gestió que permet, unida amb una gran senzillesa de funcionament mercès a la seva interfície neta i a la qual Esolvo ha buscat treure-li tot allò que considerava superflu. D’aquesta manera, també es fa més suau la corba d’aprenentatge.

Igualment, Escio és una eina adaptable a les necessitats de l’empresa, és a dir, no cal canviar els processos interns ni la forma de treball si pot ser el programa de gestió el que s’adapti a les rutines i convencions de cada empresa. Per a això, cal una fase de consultoria que realitza la mateixa Esolvo, i en la qual és possible que la mateixa empresa consultora aconselli a l’empresa client ser ella la que modifiqui els seus processos enlloc d’adaptar el programari, si veu que així treballarà d’una manera més eficient.

Aquest servei en línia es paga mensualment, amb una quota inicial de personalització, adaptació i posada en marxa. La quota mensual inclou tant el servei com les actualitzacions i l’assistència tècnica.

Guillem Alsina
Etiquetes: