Sharing Academy, guanyadora dels Mobile Premier Awards

Compartir

Noticia publicada originalment per PCatalà.com i reproduïda amb el seu consentiment

L’aplicació Sharing Academy (Barcelona) ha estat triada pel jurat dels Mobile Premier Awards com la Millor App de l’Any. A més d’aquest guardó, ahir a la nit es van lliurar dos premis més: l’Audience Award, que concedeix el públic amb els seus vots via Twitter, i que ha estat per a Schooltivity (València) i el Big Impact Award, que reconeix l’aplicació que provoca més impacte en la vida de les persones i que ha estat guanyat per Mimi Hearing (Berlín).

Aquest reconeixement distingeix Sharing Academy com la Millor App de l’any d’aquests guardons que se celebren anualment a Barcelona, coincidint amb la primera jornada del Mobile World Congress.

Els MPA són considerats premis de referència del sector de les apps a escala internacional pel seu suport a la comunitat global de desenvolupadors des de fa una dècada.

El jurat d’aquesta Xena. Edició ha decidit atorgar el Best App Award entre les 16 finalistes a aquesta aplicació de Barcelona que funciona com a un mercat peer‐to‐peer en el qual els estudiants universitaris comparteixin coneixements i aprenen dels seus col∙legues amb classes privades.

El guanyador, en el moment de recollir el guardó

El guanyador, en el moment de recollir el guardó

La següent premiada de la vetllada ha estat Schooltivity, una app arribada de València que va guangyar Appcircus Madrid, que ha aconseguit el Audience Award, premi que concedeix el públic amb els seus vots via Twitter. Schooltivity és una plataforma digital per gestionar els centres educatius de manera senzilla i productiva i que manté les famílies informades de la vida escolar dels seus fils.

Finalment, la tercera guardonada de la nit ha estat Mimi Hearing Test (Berlín) que ha obtingut el Big Impact Award, atorgat per l’equip d’Appcircus, organitzador dels Mobile Premier Awards, per reconèixer l’impacte de les aplicacions en la vida de les persones. Aquesta app per iOS transforma qualsevol smartphone en un audiòfon para millorar la vida diària de les persones amb audició reduïda.

Per celebrar el seu X Aniversari, els Mobile Premier Awards han reunit les principals representants de la indústria mòbil que es troben aquests dies a Barcelona amb motiu del Mobile World Congress, un jurat internacional de primer nivell i un gran públic. Tot plegat, un miler d’assistents que van gaudir d’aquesta nit d’apps que ha unit l’emoció de la competició, el networking i la festa de l’aniversari, que ha estat inspirada en el cinema i en Hollywood.

La keynote d’obertura ha estat a càrrec de Cristina Segal, Directora d’EMEA a Intel Corporation i, a més, hi ha hagut intervencions de Stephanie Peterson, responsable de Marketing i Comunicacions Estratègiques de Runtastic i Martin Bryant, Editor en The Next Web. Entre tots han donat una completa visió del desenvolupament d’una app, consells per al seu creixement, millorar la relació amb els usuaris i també les oportunitats de promoció que aporten el màrqueting i comunicació.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: