Skype introdueix novetats en la seva versió per a iOS

Compartir

Els usuaris podran gravar videomissatges per després compartir-los a les seves xarxes socials, una funcionalitat que no sembla estar present ni en la versió Android ni en la de Windows.

Microsoft ha publicat la nova versió 6.16 de Skype per a iOS, disponible des d’ahir dilluns dia 23 a l’App Store, i que incorpora, segons podem llegir a la descripció de l’aplicació, una nova funcionalitat consistent a poder publicar missatges de vídeo a les nostres xarxes socials, sense especificar més, com ara quines són aquestes xarxes.

L’aplicació per a Android, actualitzada per darrer cop uns dies abans, el 17, no inclou res al respecte a la seva descripció, i pel que he pogut veure, tampoc hi ha res que porti a aquesta possibilitat entre els seus menús, de la mateixa manera que tampoc la de Windows.

És possible, però, que veiem la nova funcionalitat implementada en el futur per a la resta de les versions de Skype en les diverses plataformes de programari en les quals el programa de missatgeria instantània i videoconferència de Microsoft compta amb presència.

Guillem Alsina
Etiquetes: