Speedify, o com unir diferents tecnologies per abastar la màxima velocitat mòbil

Compartir

4G, Wi-Fi i Bluetooth treballant conjuntament gràcies a una app per tal d’augmentar la velocitat de connexió.

Presentada en el darrer CES de Las Vegas, la tecnologia Speedify es basa en una app que permet repartir el tràfic de dades entre les connexions 4G/LTE, Wi-Fi i Bluetooth, sumant el potencial de totes per augmentar la velocitat de descàrrega de continguts.

Funciona per a dispositius iOS (iPhone/iPad) i Android, i és una app que s’executa en background (és a dir, no necessitem manipular-ne la interficie d’usuari, està oberta en segon pla i va treballant de manera transparent a l’usuari).

Aquesta app ha estat optimitzada per tal que consumeixi els mínims recursos de bateria, malgat que hem de ser conscients que el fet de tenir totes les connexions del terminal engegades, ja implica que el consum es dispararà més que en situacions normals, en les quals només tindrem les dades o bé el Wi-Fi.

L’avantatge el trobarem en continguts de gran pes que haguem de descarregar, ja que baixaran més ràpidament.

Amb preferència, aquests continguts es descarregaran mitjançant la connexió Wi-Fi per a estalviar-nos despeses de dades de la nostra operadora, però tan bon punt marxem lluny de l’abast de la xarxa domèstica o de l’hotel, la descàrrega farà roaming cap a les dades en mobilitat per anar fent.

En el Mobile World Congress, la companyia que hi ha darrere d’aquesta tecnologia ha anunciat que ha augmentat la capacitat dels seus servidors en resposta a la gran demanda que han experimentat els seus serveis d’ençà de la presentació al CES.

També ha aprofitat la cita per presentar quatre nous centres de procés de dades ubicats al continent Europeu, en previsió de la seva expansió un cop presentat el producte a la ciutat comtal.

Tot seguit us deixem amb algunes captures de pantalla de l’app sota Android:

Guillem Alsina
Etiquetes: