Take Eat Easy arriba a Barcelona

Compartir

Sense la web en català, arriba un servei dirigit als més foodies de la ciutat.

Arriba un altre servei de comanda a domicili de menjar a la capital catalana. Aquest cop es tracta de Take Eat Easy, que arriba avalat per l’èxit precedent que ha aconseguit a diverses ciutats franceses i Brussel·les (Bèlgica), i a Londres (Regne Unit). A l’Estat Espanyol ja estaven presents a Madrid, i ara arriben a Barcelona.

Curiosament, i encara que ha arribat al mercat català, el seu lloc web només està disponible en castellà i anglès, però cap rastre del català.

Un dels punts forts de Take Eat Easy és el seu sistema d’algoritmes per calcular la ruta òptima per a l’entrega des dels restaurants fins al domicili del client. per al càlcul del temps es té en compte el temps de preparació, el desplaçament, i es va fent un seguiment per GPS del repartidor, el qual invariablement circularà en bicicleta. D’aquesta manera, es pot reassignar un repartidor de seguida a un altre restaurant i destinació un cop lliurada la seva entrega, per optimitzar els temps.

És, com podem veure, una de les “empreses d’algoritmes que Gartner vaticinava fa unes setmanes en el seu encontre anual a Barcelona.

La idea de Take Eat Easy no és de només portar menjar al domicili del comensal, si no de fer-ho dels restaurants més de moda de la ciutat, buscar gaudir d’una experiència culinària d’autor, dels millors xefs, però en la comoditat de la llar.

Diguem que és un servei que s’adreça als foodies, els amants del bon menjar que es donen cita a les xarxes socials, que fotografien els plats que estan a punt de degustar per fer-los conèixer al món, etiquetant-los entre d’altres amb hashtags tan sorprenents com #FoodPorn.

De moment no compta amb aplicació mòbil per al mercat estatal, la qual es llançarà en un futur proper.

Guillem Alsina
Etiquetes: