The great suspender: l’extensió imprescindible

Compartir

The great suspender és l’extensió imprescindible per a utilitzar al navegador web de Google, Chrome, perquè ens aporta un estalvi important als recursos del sistema.

Segurament ara mateix m’estaràs llegint pel navegador web Google Chrome, normal, essent un dels millors navegadors multiplataforma que disposa la humanitat actualment, rapidesa, actualitzacions constants, facilitat d’ús, la confiança que està desenvolupat per Google Inc i molts adjectius favorables més que li podem descriure però, les coses bones també tenen defectes, per sort o no.

Aquests defectes, pocs, però defectes, bàsicament els trobem en que consumeix molts recursos del sistema i tenint un ordinador indiferement si és nou o vell ens perjudica, per això, The Great Suspender és la nostra solució.

The Great Suspender ens ofereix aturar les pestanyes que no estem utilitzant durant “X” segons/minuts per alliberar espai a la memòria RAM i així tenir més recursos i poder utilitzar el navegador més ràpidament i això és un gran aventantge.

Aquesta extensió la podem aconseguir a la botiga de Chrome en aquest enllaç.

La instal·lació és idèntica a qualsevol que heu realitzat anteriorment, només heu de seleccionar “afegir a Chrome”, confirmar-ho i ja la podreu gaudir.

Benvinguda de The Great Suspender

The Great Suspender ens dóna la benvinguda amb aquesta pàgina després d’afegir la seva extensió.

Una vegada afegida al nostre navegador web també la podem configurar al nostre gust, per fer-ho, ens hem de dirigir a la seva icona que està situada dalt a la dreta i allí a “settings” (configuració). Podem triar:

  • En quant de temps volem que s’aturi automàticament la nova pestanya.
  • Triar què volem que es suspengui.
  • Quines sessions tenim obertes utilitzant aquesta extensió.
  • També podem configurar dreceres de teclat.
  • I per últim, informació de l’extensió i dels desenvolupadors.

L’extensió està creada pels programadors “suspensionslab” i publicada a GitHub, per tant, podem ajudar a desenvolupar-la o bé donar-los-hi una propina per BitCoin i Paypal.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: