Ticketea permet comprar entrades a través de blogs

Compartir

El conegut servei de gestió i venda d’entrades a concerts i esdeveniments fa públic el seu plug-in per a WordPress, que permet integrar la venda en qualsevol publicació en línia feta a partir d’aquesta eina.

Ticketea és un dels serveis líders en gestió i venda d’entrades per a espectacles a la Internet de l’Estat Espanyol. Per adquirir una entrada, fins ara, s’havia de passar per la seva pàgina web.

Amb la publicació del seu connector (plug-in) per a WordPress, Ticketea porta aquesta possibilitat a les pàgines dels organitzadors dels esdeveniments, les quals (i com moltes altres) estan construïdes en un percentatge molt alt emprant aquesta eina de blogging.

D’aquesta manera, es facilita als responsables de les respectives pàgines web que els interessats puguin adquirir les seves entrades sense haver de sortir en cap moment de la pàgina, amb la qual cosa el procés es fa més còmode i, a més, es guanya la possibilitat que el client segueixi navegant per la web de l’esdeveniment per tal de consultar altres dades i, per tant, en vegi més pàgines.

El connector, que és totalment gratuït, permet afegir esdeveniments gestionats per Ticketea segons els criteris que esculli l’usuari, com ara ciutat on es du a terme l’esdeveniment, recinte en el qual se celebra, entitat organitzadora,…

D’aquesta manera, podrem afegir a les nostres webs qualsevol esdeveniment, quelcom que pot ser molt útil per a llocs de notícies o que proposen activitats per fer.

El nou connector està pensat, sobretot, per a blogs que parlin sobre l’actualitat cultural, musical o professional, que disposin o vulguin crear una agenda d’esdeveniments, ja que d’aquesta manera podran oferir als seus lectors la possibilitat d’adquirir les entrades des de la mateixa web, sense haver d’abandonar el blog i, per tant, minimitzant la possibilitat de perdre lectors.

L’altra cara de la moneda és que li faran la feina a Ticketea sense cobrar ni un cèntim de comissió…

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: