Torrents Time, la nova forma de veure torrents en streaming des de pàgines web

Compartir

Adoptat recentment pel conegut lloc web The Pirate Bay, aquest plugin per a navegadors web permet veure directament en streaming, i sense haver de descarregar, pel·lícules en format torrent.

Fins ara, i tret d’alguns programes que permeten la visualització directa en streaming de pel·lícules en format torrent, la mecànica per poder gaudir de continguts audiovisuals en aquest format era descarregar un petit fitxer torrent des d’una pàgina web, i emprar un programa com BitTorrent per a la descàrrega del fitxer de la pel·lícula des d’Internet. Ara, però, la situació canvia.

Torrents Time és un connector (plugin) per a navegadors web en sistemes operatius d’escriptori que, el que fa, és precisament lligar un fitxer torrent disponible en un lloc web, amb el seu streaming des del mateix navegador i sense requerir un programari extern.

Tal i com el seu nom ja deixa a entreveure, s’inspira en Popcorn Time, el conegut client per veure pel·lícules que permet el streaming directament en format torrent. Aquest, necessita la instal·lació d’un programa en l’ordinador o dispositiu mòbil des del qual es vulgui fer servir i, precisament, la primera aplicació de Torrents Time ha estat una pàgina web des de la qual es poden veure pel·lícules sense haver-les de descarregar ni d’emprar un programari extern, només amb la instal·lació del connector.

Aquest lloc web té l’explícit nom de Popcorn Time online.

Però Torrents Time ha rebut un suport encara més important aquests darrers dies, el qual es tracta de The Pirate Bay, la coneguda pàgina de descàrregues pirata, que ha incorporat, en fase de prova, aquest sistema de visionat directe sense haver de fer la descàrrega, segons informa el lloc web TorrentFreak, dedicat a l’actualitat del món de les descàrregues.

En el mateix article de TorrentFreak hi podem llegir que The Pirate Bay serà tan sols el primer lloc web d’una llarga llista que pujarà al carro de Torrents Time.

Guillem Alsina
Etiquetes: