Twitter dóna la possibilitat de veure els tweets més importants

Compartir

El canvi que Jack Dorsey negava arriba ara, això si, de manera voluntària i no estès automàticament a tota la xarxa social.

Després que el mateix CEO de Twitter negués que al timeline dels usuaris s’hi anés a canviar l’ordre cronològic invers per una sèrie de piulades escollides, aquest canvi ha arribat però no de manera obligatòria per a tots els internautes usuaris del servei de microblogging, si no com a opció que poden activar voluntàriament.

Això vol dir que, si no activem res, no hi haurà cap canvi visible en la nostra línia cronològica. D’activar-ho, quan entrem a Twitter veurem un recull de les piulades més interessants, ordenades de l’habitual forma cronològica inversa.

Per activar-ho, tan sols caldrà que entrem a la configuració de Twitter (prement la icona de la nostra fotografia a la part superior dreta del nostre compte), i busquem l’opció “Mostra’m primer els millors tuits” que trobem a la secció “Compte” de la configuració, la primera que se’ns desplega quan accedim a la configuració.

Aquí es pot activar l'opció de veure els "tweets" més importants

Aquí es pot activar l’opció de veure els tweets més importants

És lògic pensar que la introducció d’aquesta opció per activar-la de manera voluntària és una prova per veure quants usuaris ho fan i, d’aquesta manera, activar-la per defecte a tots els tuitaires en un futur a mitjà/llarg termini, amb opció a tornar a l’actual timeline ordenat de manera cronològica inversa.

Va mentir Jack Dorsey l’altre dia? El CEO de Twitter va sortir al pas dels rumors que deixaven a entreveure que el canvi es portaria a terme per a tots els usuaris indiscriminadament, que és el que ell va negar sense fer referència a la introducció d’aquesta opció com a voluntària.

En certa manera, doncs, Dorsey no va jugar-s’ho tot a blanc o a negre, si no que va apostar per un espectre de grisos força amplis, fent unes declaracions que pot matisar en qualsevol moment.

De fet, l’opció no és del tot nova, ja que els usuaris de Twitter comptaven des de feia temps amb un breu resum de les “millors” piulades que els era presentat quan feia un cert temps que no entraven al seu compte.

Guillem Alsina
Etiquetes: