Twitter es dota d’un consell assessor en seguretat

Compartir

Entre les seves tasques, evitar el ciber-assetjament, el racisme en les piulades, o facilitar els tràmits per recuperar un compte segrestat.

Preocupada per la seguretat dels seus usuaris (un tema sempre a debat i cada cop més), Twitter ha llençat una nova iniciativa per tal d’oferir uns nivells més alts de seguretat en la seva xarxa social: el Trust and Safety Council (en català: Consell de Seguretat i Confiança).

Aquest organisme consultiu arrenca aplegant en el seu si una quarantena d’organitzacions i experts pertanyents a 13 regions (sense especificar més) del món, els quals estudiaran els problemes de seguretat i privacitat als quals s’enfronten els usuaris de la coneguda xarxa social de microblogging, i emetran resolucions que serviran a l’empresa per implementar polítiques que facilitin ambdós aspectes (íntimament lligats, tot val a dir) als seus usuaris.

Pràctiques com el ciberbullying (i que podem traduïr com “ciber-assetjament”), el robatori d’identitat, la lliure expressió en línia, la seguretat dels nens, o la lluita contra comentaris racistes, seran alguns dels aspectes que tractarà el nou consell assessor.

Altres línies de treball que es desenvolupen a través del lloc web del nou Consell són impedir que un compte sigui segrestat, o recuperar-lo en cas que ja ho hagi estat, simplificant i agilitzant les gestions per a fer-ho, ja que en el procés s’ha de comprovar que la persona que ho reclama sigui la legítima propietària del compte reclamat.

Twitter es dota d’un consell assessor en seguretat
Valoreu aquesta publicació

Guillem Alsina
Periodista freelance especialitzat en noves tecnologies, redactor d'YCOM.cat
Etiquetes: