Twitter potencia el descobriment de nous comptes a la seva app

Compartir

La nova Connect Tab permet descobrir perfils relacionats d’alguna manera amb els nostres contactes, i que ens poden interessar.

Twitter continua afegint novetats destinades a fer més interessant l’activitat a la seva xarxa social als usuaris, i a augmentar el nombre de relacions entre ells. La darrera, una facilitat anomenada Connect Tab (i que podem traduir com a “Llengüeta de Connexió”) que permet descobrir nous perfils que poden ser d’interès per a l’usuari.

Twitter vol potenciar el descobriment de perfils, és de suposar que confiant en l’equació que més contactes equivalen a més activitat a la xarxa i al poder d’atraure més usuaris, i que això redundarà en una major confiança per part dels inversors.

Les accions de Twitter es troben en el seu punt més baix d’ençà de la seva sortida al parquet borsari del Nasdaq a finals del 2013 a un preu de 26 dòlars per títol. A partir de llavors van pujar fins arribar pràcticament als 65 dòlars, però des de finals de l’any 2015 es troben en una caiguda lliure que no sembla poder ser aturada, i que han dut aquests títols a un preu de 14 dòlars.

L’estancament en el creixement en nombre d’usuaris és una de les claus (potser la més important) amb la qual s’han de llegir aquests resultats, pel que no resulta estrany que des de l’empresa es vulgui atraure nous usuaris i fer créixer l’activitat dels ja existents. I en aquest context s’entenen iniciatives com la de poder obtenir un resum dels tweets més importants, o que hom pugui seguir converses sense estar-hi registrat.

La nova funcionalitat, que els usuaris podran gaudir a l’app mòbil, permet descobrir perfils recomanats per a seguir en base als que ja seguim. De fet, podem pensar que no és res més que acostar encara més a l’usuari unes recomanacions que ja existien, però va un pas més enllà: la podem sincronitzar amb la llibreta de contactes del terminal per tal que ens avisi si alguna de les persones que hi consta es dóna d’alta a Twitter, o si no seguim algun dels que hi és i ja té compte.

Aquí teniu un GIF animat en el qual podeu veure el funcionament de la nova funcionalitat, i que hem tret de l’article en el blog de Twitter en el qual l’explica:

Connect_with_Moments

La Connect Tab ja s’està desplegant mitjançant la darrera actualització de l’aplicació per a iOS (iPhone, iPad) i Android.

Guillem Alsina
Etiquetes: