Twitter també es rendeix al Barça

Compartir

El clàssic va generar 831 milions d’impressions de tweets relacionats amb el partit que es va jugar a Madrid el dissabte al vespre.

Twitter va resumir ahir en el seu blog l’activitat generada pel “clàssic” del dissabte al vespre que va enfrontar a l’estadi Santiago Bernabeu el Reial Madrid i el Futbol Club Barcelona, i que es va convertir en trending topic a la xarxa social de microblogging.

El post al blog de Twitter sobre “el clàssic” ve signat per Kike Gutiérrez de Ravé Levy, partner dedicat a esports de Twitter, i fa un resum de tota l’activitat que va generar el match a la xarxa social, així com en destaca els tweets més retuitejats pels internautes.

La majoria d’aquests són relacionats amb el Barça, i és que és de suposar que a mesura que la dinàmica del partit anava decantant-lo cap al costat blaugrana, els aficionats de l’equip català tenien més ganes de “piular” la seva alegria i el seu orgull pel contundent resultat, mentre que els seguidors “merengues” preferien mantenir el seu dol en silenci.

De fet, i mesurats en tweets per segon, els moments de més activitat a la xarxa de micro-blogging van ser en primer lloc el tercer gol (d’Iniesta), després el segón de Neymar, i en tercer lloc el definitiu 0-4 obra de Luís Suárez.

Curiosament, però, el jugador més esmentat del Barça fou Lionel Messi, que no va jugar en tota la primera part i que va sortir al minut 17 de la segona en substitució de Rakitić, seguit de Suárez i Iniesta, aquests si, autors de sengles gols.

Per part del Madrid, el més esmentat fou la superestrella Cristiano Ronaldo, seguit per Benzema i Vieira.

No fou l’única entrada en el blog oficial de Twitter dedicada al partit, doncs abans de que aquest fos jugat, l’empresa responsable d’aquesta xarxa social ja s’havia encarregat d’escalfar l’ambient per a què el duel fos comentat pels internautes, una mostra de l’interès que desperta arreu del món aquest encontre que és més que un altre partit de futbol.

I el dissabte, el món es va rendir als peus del Barça, Twitter inclòs.

Imatge de portada del F.C. Barcelona a través del seu compte de Twitter

Guillem Alsina
Etiquetes: