Un home aconsegueix més de 50.000$ a Kickstarter per fer una amanida de creïlla

Compartir

Si bé fins fa poc qualsevol que volgués presentar el seu projecte a Kickstarter i rebre ajuda econòmica dels mecenes necessitava complir unes estrictes normes i rebre l’aprovat per part dels treballadors de la plataforma, això va canviar a principis de juny. Ara qualsevol pot presentar el seu projecte i iniciar una campanya de mecenatge en qualsevol moment i en aquesta famosa plataforma.

Aquests canvis han donat lloc a situacions com la que ara viu Zack Danger Brown, un nord-americà que va començar una campanya per a fer una amanida de creïlla. L’objectiu del nord-americà era reunir 10$ per a fer el plat, quina va ser la seua sorpresa quan va descobrir que havia recaptat 46.000$ a falta de 22 dies per a acabar la campanya.

“Bàsicament vaig a fer amanida de creïlla. Encara no he decidit de quin tipus”. Amb aquestes paraules comença la campanya que està a dos dies d’acabar i poder rebre donacions de: 1, 2, 3, 5, 10, 20, 25, 35, o 50 dòlars. Entre les recompenses per als mecenes podem trobar: una foto del cuiner fent l’amanida, rebre una part de la pròpia amanida, triar un ingredient per a la mateixa, etc.

L’autor del projecte va prometre llogar un local per convidar a tot internet a tastar la famosa amanida si aconseguia més de 3000$, a més de filmar un vídeo de tots els mecenes i retransmetre’s en directe per internet fent el plat, utilitzar maionesa de millor qualitat, etc. Sens dubte, una sort per a tots els mecenes que han contribuït amb els seus diners a aquest projecte.

Se’ns està anant de les mans el micro-mecenatge?

Podeu veure els avanços de la campanya a la seua pàgina de Kickstarter.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: