Un pare grava cada setmana durant 13 anys a la seva filla

Compartir

El cineasta holandès Frans Hofmeester va voler capturar cada instant de la vida de la seva filla Lotte i per això la va gravar durant quinze segons a la setmana des que va néixer el 1999 fins enguany, és a dir, des del seu naixement fins a la pre-adolescència de la noia.

El treball, que ja és tot un fenomen viral a Youtube amb un 1.305.000 visites acumulades amb poc més d’un mes des de que va penjar aquest vídeo, ha estat elaborat amb un muntatge de totes les petites gravacions realitzades on ens mostra l’evolució de l’adolescent amb una durada de 3:32 minuts. Aquest treball fou exposat aquest any durant els mesos de febrer i març al Museu Reina Sofia de Madrid.

Segons l’autor, volia immortalitzar els moments i veure l’evolució que la seva filla feia en els primers anys de la seva vida. “Canviava a tal velocitat, que vaig sentir la necessitat de documentar el seu aspecte, conservar intactes els meus records”, escriu al seu bloc personal.

El cineasta també va voler fer el mateix procés amb el seu altre fill, Vince, aquesta vegada, fins als 11 anys. Hofmeester declara que, malgrat el resultat efectiu, li ha costat dur a terme aquest vídeo: “De vegades, no els venia de gust. Aleshores els hi deia: ‘Només un minut. Explica’m com t’ha anat el partit, heu guanyat? Així podia completar la presa’.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: