Un ‘set-top box’ pirata… que et regala un creuer!

Compartir

Un set-top box amb programari pirata que promet permetre veure canals i continguts de pagament gratis de per vida, es promociona amb un anunci a la TV i regala un creuer!

El Z Stream Box (el lloc web del qual ha desaparegut d’Internet aquests darrers dies) consisteix en un set-top box amb Android (un petit ordinador que es connecta al televisor) i que, segons la publicitat, permet veure tota una sèrie de canals i continguts a la carta (pel·lícules, sèries,…) que són de pagament, de manera gratuïta la resta de la vida.

Per 295 dòlars és possible gaudir d’aquesta “meravella”, que no deixa de ser un de tants ordinadors d’arquitectura ARM (per dins són com un telèfon mòbil o una tauleta tàctil) amb el sistema operatiu Android que podem trobar al mercat per uns 100 dòlars, al qual se li ha instal·lat el programari multimèdia Kodi, i se l’ha farcit amb tots els connectors (add-ons) que serveixen per veure, de manera gratuïta, continguts de pagament.

Dit d’altra manera: pirateria.

D’aquesta mena d’ofertes en podem trobar unes quantes més a Internet, així que, què és el que diferencia el Z Stream Box de la resta i fa que en parlem aquí? Molt senzill: la campanya de màrqueting que l’ha envoltat aquests darrers dies i que ha atret l’atenció mediàtica al seu damunt.

Per començar, el Z Stream Box s’ha anunciat, amb un spot de 18 minuts de durada (el que als Estats Units es coneix com un infomercial, terme en el qual s’hi barregen informació i comerç) i amb una producció acurada en canals de televisió de pagament. Sí, els mateixos als quals el mateix dispositiu promet piratejar.

És de suposar que el control de la publicitat que emeten aquests canals és força laxe…

Però això no és tot, sinó que, i seguint les passes de les millors campanyes publicitàries, per la compra d’un Z Stream Box, l’empresa fabricant et regalava… un creuer per les Bahames! Cinc dies complets, havent-te de pagar tu el desplaçament per agafar el creuer.

La veritat és que, tot plegat, sobta força.

I, seguidament, us deixem amb la “perla” d’anunci d’aquest set-top box pirata:

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: