La verificació dels comptes de pimes a WhatsApp

Compartir

La verificació de les pimes a l’aplicació de missatgeria permetrà evitar fraus com el phishing.

WhatsApp ha decidit incloure en la seva aplicació la funció de verificació de compte per aquelles petites i mitjanes empreses anomenades comunament pimes. D’aquesta manera, l’app de Mark Zukemberg aconseguirà donar major credibilitat a aquests comptes perquè els usuaris actuals tinguin la màxima garantia de la seva veracitat.

L’objectiu principal d’aquesta nova funció que ja tenen des de fa temps xarxes socials com Facebook, Twitter i Instagram amb un tic, és evitar fraus com el phishing (o pesca informàtica) que consisteix a fer un correu electrònic o missatge instantani per demanar dades personals sobre targetes de crèdit, claus bancàries o altres tipus d’informació amb la seguretat de l’entitat bancària.

Per pimes

La nova opció es troba disponible en la darrera versió de venda de l’aplicació de missatgeria per Android i iOS, segons ha avançat WABetaInfo a través de Twitter. No obstant això, la companyia encara no ha precisat si aquesta opció que s’ofereix de moment només per a pimes, també ho farà en un futur per a particulars com ja ha fet Twitter. Actualment, WhatsApp és l’aplicació de missatgeria més utilitzada i les empreses s’han esforçat perquè sigui una eina de la mateixa per completar el servei d’atenció al client.

Una insígnia

Aquelles empreses verificades mostraran als contactes de WhatsApp una insígnia que les identificarà. Per tindre-la, s’ha d’actualitzar l’aplicació i seguir la següent ruta i actualitzar l’app: Configuració > compte> verificació delsen dos passos > Activar. La qual cosa forma part de les novetats que l’aplicació incorpora en els últims mesos per seguir els canvis de l’era digital. Entre aquestes innovacions també està l’opció que recentment ha incorporat de compartir fins a 30 imatges (abans només es podia fins a 10) i un cercador d’arxius GIF.

1366_2000

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: