¿De viatge? Com trobar wifi fora de casa

Compartir

Com aconseguir estar connectat en els nostres viatges sense arruïnar-se


Actualment internet s’ha convertit en una eina imprescindible sense la qual molt pocs éssers humans saben viure. La major part dels establiments turístics d’hostaleria i restauració anuncien que tenen Wifi en el seu interior per fer més fàcil la tria del seu lloc.
Per la Unió Europea es pot utilitzar la tarifa “roaming” que ofereixen les companyies telefòniques cada vegada de manera més econòmica, però que passa si viatgem a la resta del món? El més prudent és desactivar la itinerància de dades per evitar que el nostre mòbil es connecti a internet a tarifes prohibitives fins a trobar accessos gratuïts. En realitat és molt fàcil, si tens les aplicacions adequades:

WiFiMap, més de 100 milions de punts d’accés gratuïts
Aquesta app informa l’usuari de la ubicació de les xarxes wifi més properes i la seva clau d’accés. L’objectiu és solucionar el problema més gran al qual s’enfronta el viatger, que no és l’absència de xarxes wifi gratuïtes, sinó que no sap on es troben. Es troba tant per Android com per iOS.

2-iphone-right-c3b3d2de0b2704e842af24fcd9a27cd144daa789ecb42e673b7569cdc48691f9
FON, el pioner
FON va ser la primera companyia a crear una xarxa de connexions wifi compartides entre els seus usuaris, i en l’actualitat compta amb prop de vint milions de punts d’accés repartits per tot el globus. Si ben aquest servei ofereix wifi de pagament, els preus són molt més econòmics que la connexió mitjançant roaming. Es troba tant per Android com per iOS.

Fon-nuevo-DT
Avast WiFi Finder
La famosa companyia d’antivirus Avast també té la seva aplicació per buscar punts wifi per connectar-nos. A través del seu mapa i fent ús de la connexió GPS, localitza els punts més propers. A més a més inclou una eina que t’indica el nivell de seguretat d’aquest punt, una eina molt recomanable per evitar possibles incidències. Es troba tant per Android com per iOS.

avast-wifi-finder-1
La darrera opció són les grans cadenes com McDonals o Starburks que ofereixen wifi a tots els seus clients, això sí has de consumir alguna cosa en els seus establiments.

 

 

 

 

 

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: