Viladecans acollirà trobada sobre indústria i innovació

Compartir

Les xerrades s’alineen amb les tesis del sistema d’innovació i competitivitat industrial europeu.

Viladecans es prepara per acollir, aquest dijous dia 5, la trobada IND+I, dedicada a la indústria i la innovació en l’àmbit de Catalunya.

Serà la primera edició d’un esdeveniment que serà de celebració anual, i en el marc del qual es realitzarà divulgació, discussió de tendències i innovacions industrials, i de polítiques d’innovació i competitivitat que les poden impulsar, connectant amb l’estratègia europea de creixement. També vol ser un altaveu del sistema d’innovació i competitivitat industrial europeu.

El programa per a aquesta primera edició, que se celebrarà al Delta Business Center de Viladecans, es dividirà en dues parts, matí i tarda, amb una sèrie de sessions que podeu veure en el programa.

Entre els ponents que exposaran les seves experiències i punts de vista, comptem amb Guillermo Dorronsoro, degà de l’Escola de Negocis Deusto (País Basc); Nigel Fleming, Advisor to CEO i CFO per a InKemia IUCT Group; José Manuel Leceta, President i cofundador del Foresight Institute (IFI); Enric Barba, Vicepresident de Secartys; Xavier Ferràs, Degà de la Facultat de Negocis i Comunicació de la Universitat de Vic; Virginia Palacios, Responsable (Manager) de desenvolupament del negoci d’impressió 3D a HP, i Marc Pous, Enginyer informàtic i cofundador de TheThings.io.

Les inscripcions per a aquest esdeveniment ja es poden dur a terme en línia a un preu de 30 euros per persona.

Aquesta iniciativa compta amb el suport d’entitats i empreses com la Generalitat, l’Incasòl, la Diputació de Barcelona, Eurecat, o Roca entre d’altres.

Guillem Alsina
Etiquetes: