Vodafone et permet regalar dades

Compartir

La promoció nadalenca de l’operadora vermella ens permet regalar 1 GB per dos euros i gaudir nosaltres mateixos d’un altre giga.

S’acosta Nadal, època de donar (deixant de banda les disquisicions sobre el consumisme de les actuals celebracions), i mercès a les noves tecnologies podem topar-nos amb regals molt originals.

Si bé no el podem considerar un regal com a tal (potser, com a màxim, un detall), ara i gràcies a Vodafone, podem donar a una altra persona que també sigui client de Vodafone 1 GB de dades de forma gratuïta per a ell, pagant-lo nosaltres a un preu de 2 euros i rebent, a canvi, 1 GB més en el nostre compte.

Aquestes dades podran ser activades desde demà dimarts dia 15 fins al 7 de gener, el dia després de Reis. I de les dades regalades se’n podrà gaudir fins al 31 de gener de 2016.

Cada client de Vodafone podrà regalar com a màxim 5 GB emprant aquesta oferta, però res no impedeix que una sola persona rebi il·limitats “gigues” com a regal, procedents de diverses persones.

Per a sol·licitar l’activació, els clients de Vodafone poden posar-se en contacte amb l’operadora a través del número 22123 o bé teclejant el codi *555# en el teclat de marcació del terminal, i llavors la tecla de trucada.

Una altra via per a sol·licitar la promoció és a través de les apps Mi Vodafone o Mi Fibra Ono, o bé des del portal mòbil. Sol·licitar-la per qualsevol d’aquestes vies fa que, d’1 GB, la quantitat de dades pugi a 1,5 GB.

Guillem Alsina
Etiquetes: