Vodafone apuja els preus però ofereix més serveis

Compartir

Trucades il·limitades a mòbils des del fix o televisió en el mòbil són alguns dels serveis que inclouran a partir del mes vinent les tarifes de l’operadora, que puja els preus entre dos i tres euros.

El motiu d’aquests canvis és, en opinió d’alguns, finançar el que li costen a l’operadora els contractes per emetre partits de futbol de diverses competicions a través del seu servei de televisió, de la mateixa manera que Movistar també apuja preus pel mateix motiu.

El que fa Vodafone, a canvi d’aquesta pujada de preus, és oferir més serveis en els seus paquets. La part negativa és que aquest canvi (i, per tant, el sobrepreu que suposa) el “gaudiran” tots els clients de la companyia, tant els nous com els qui ja ho són, aquests darrers vulguin o no vulguin i facin ús o no del que se’ls dóna de més a més.

Entre les novetats, s’estén el roaming gratuït en trucades i dades als països de la Unió Europea, els Estats Units, Suïssa, Noruega, Albània, Turquia, Islàndia, i Liechtenstein també a les tarifes Smart i One (prèviament només estava disponible amb les Red).

Això vol dir que, en sortir de viatge a aquests països, podrem trucar i connectar-nos a Internet com si fóssim a l’Estat Espanyol. Abans, però, ens caldrà passar per la nostra botiga Vodafone habitual per activar el servei o assegurar-nos que ja el tenim activat.

També augmenta la quantitat de dades que tenim disponibles amb la nostra tarifa, entre 500 MB (0,5 GB) i 1 GB depenent de quina tinguem contractada.

Els clients que tinguin contractada la seva línia fixa amb Vodafone així com un servei de connexió a Internet de banda ampla (ADSL o cable de fibra) també gaudiran de trucades il·limitades de fixe a mòbil, independentment de l’operadora del mòbil de destinació al qual truquen.

Les trucades gratuïtes s’estendran també entre tots els mòbils que formin part del mateix contracte familiar.

Finalment, totes les tarifes Red i la Mini S podran gaudir dels canals de televisió de la TDT al seu dispositiu mòbil gràcies a Vodafone TV Online Inicial, el servei de televisió de l’operadora.

Aquestes noves tarifes entraran en vigor a partir del 18 d’abril. Des d’aquestes ratlles, animem als clients de l’operadora a informar-se sigui via telefònica o presencialment a una de les seves botigues, de si els tenen activats correctament i a revisar la següent factura que els arribi per assegurar-se que no els han cobrat de més.

Guillem Alsina
Etiquetes: