Vodafone reforça el 4G a les platges catalanes

Fotografia d'Andrea Ciambra a Flickr sota llicència Creative Commons
Compartir

Fins a una cinquantena de platges del nostre litoral veuran reforçada la cobertura 4G durant les setmanes d’estiu per poder fer front a l’allau de turistes i nadius.

Amb les notícies que arriben dels més de set milions de turistes que ja han passat pel nostre país durant el primer semestre del 2015, no és d’estranyar que les nostres platges es preparin per acollir una veritable allau tant de nadies esperant poder passar com millor puguin aquesta onada de calor que ens està afectant, com de forasters a la recerca del tan desitjat sol que no poden trobar a les seves latituds.

Platja, paella, sangria,… molts buscaran els tòpics de sempre, mentre que d’altres, a tot això, hi afegiran Internet, per poder publicar a les xarxes socials les fotos que es faran. Menjant una paella, bevent una sangria, i gaudint del sol a la platja…

Com cada any, les operadores de telefonia mòbil es preparen per absorvir aquest augment en el tràfic de dades i, entre elles, Vodafone ha anunciat que, a més de reforçar la seva xarxa de dades en mobilitat 4G en les poblacions costaneres de gran afluència turística, també farà el mateix en una cinquantena de platges repartides per tot el litoral català, les que reben més fluxe de banyistes.

Cal diferenciar platja de població, ja que no necessàriament una platja s’ha de veure coberta per les mateixes antenes que estan instal·lades al poble o ciutat que s’hi troba més a prop, depenent de diversos aspectes.

D’aquesta manera, aquells de nosaltres que anem a passar el dia a una d’aquestes platges tan concorregudes, ja no tindrem problemes de no poder connectar-nos, o que la xarxa ens vagi tan lenta que no arribi a ser operativa.

Imatge de portada d’Andrea Ciambra a Flickr sota llicència Creative Commons

Guillem Alsina
Etiquetes: