Vodafone s’avança a Europa i ja inclou el roaming a les seves tarifes

Compartir

A partir de demà, els clients de Vodafone que viatgin a un altre país de la Unió Europea, altres països del continent Europeu o propers, i els Estats Units, no hauran de pagar sobrecostos per les trucades.

Les operadores de telefonia comencen a reaccionar a l’aprovació, per part del Parlament Europeu, de l’abolició del roaming al territori de la Unió Europea el juny del 2017, i la primera en fer-ho a l’Estat Espanyol ha estat Vodafone.

L’operadora del logo vermell ha anunciat que, a partir de demà dijous dia 19 de novembre, inclourà el roaming a tota la Unió Europea en les seves tarifes que inclouen trucades il·limitades dels plans One i Red, així com en totes les segones línies que també disposin de trucades il·limitades.

A més dels països que formen part de la Unió Europea, el servei també inclou altres estats que no en formen part però que són geogràficament propers: Turquia, Islàndia, Liechtenstein, Noruega, Suïssa, i Albània. També s’ha decidit incloure-hi els Estats Units.

Això significa que, a partir de demà, quan sortim de viatge a un d’aquests països, no pagarem cap recàrrec extra quan realitzem una trucada des del nostre telèfon mòbil, tant a altres números mòbils del país d’origen com del de destinació o de tercers països, ni a números fixes.

L’oferta també inclou les dades, és a dir, que podrem connectar-nos a internet des del país de destinació a través de la nostra connexió mòbil sense que això signifiqui pagar un sobrepreu.

L’operadora també ha aprofitat l’avinentesa per augmentar el volum de dades disponible amb cada tarifa i per retocar alguns dels seus preus.

Des d’aquestes ratlles recomano als clients de Vodafone que s’informin directament a una de les botigues oficials de l’operadora sobre els canvis en la seva tarifa, i sobre la inclusió dels preus del roaming en aquesta abans d’usar el servei.

Guillem Alsina
Etiquetes: