Vueling busca herois quotidians per batejar els seus avions

Compartir

L’aerolinia vol reconèixer la tasca de persones anònimes en favor del proïsme, pel que permet als seus seguidors proposar noms i casos.

Si volem un superheroi, haurem de buscar al món del còmic i a les seves adaptacions al cinema. Però per a trobar herois de carn i ossos, persones corrents que han dut a terme accions desinteressades que han ajudat a altres, no cal anar tant lluny, i segur que més d’un de vosaltres que llegiu aquestes ratlles en coneix algun cas.

L’aerolinia Vueling ha decidit fer un homenatge a aquests herois quotidians, aquestes persones que són els nostres veïns, amics, germans o pares, i és per això que a partir d’ara batejarà alguns avions amb els noms d’herois anònims que proposin els internautes, persones que no són conegudes perquè no surten als mitjans de comunicació, però que han fet una tasca desinteressada en favor del proïsme.

És el cas de Carlos i Arelis Vasquez, els propietaris d’una petita bugaderia a Nova York que en ple auge de la crisi econòmica als Estats Units ara fa set anys, van oferir-se a rentar gratuïtament els vestits de les persones sense feina que havien d’anar a una entrevista de treball i, per tant, els era una despesa extra de la que havien de prescindir.

Carlos i Arelis ja han donat nom a un dels avions de Vueling. Si vosaltres coneixeu algun heroi quotidià que creieu que és mereixedor de posar el seu nom sobre una de les aeronaus d’aquesta companyia, podeu proposar-lo a través de la web de la campanya #historiasquemerecenunavion.

Guillem Alsina
Etiquetes: