Wanty va més enllà de “lligar” en discoteques

Compartir

La nova versió de l’app per conèixer gent expandeix els seus horitzons i permet també fer “matches” a partir d’interessos en comú.

Malgrat que les comparacions sempre són odioses (o, almenys, això és el que es diu), podem considerar a Wanty com una mena de Tinder a la catalana, amb un model de conèixer gent que difereix de la coneguda app nord-americana.

Si aquesta darrera basa el seu mètode de cerca en les proximitats geogràfiques de l’usuari o en l’elecció d’un punt geogràfic concret, Wanty ens permet escollir per local d’oci nocturn o lloc freqüentat en el qual puguem coincidir o ens puguem creuar amb altres persones i, a partir d’aquí, podem acotar la nostra selecció.

Encara que hem de dir que això era així fins ara, ja que la companyia ha introduït en la nova versió de l’app (que ja es pot descarregar per a iPhone i Android) altres formes de conèixer gent, delimitades per interessos.

Així, i a banda de poder fer match amb una altra persona per coincidència de local on anirem “de marxa”, també podrem fer cerques de persones que, per exemple, els agradi anar al cinema, sortir a prendre un cafè, fer esport, anar a sopar, sortir de festa o anar a la universitat.

El nou funcionament és senzill: l’usuari s’ha d’actualitzar a la darrera versió i, llavors, des de dins l’app selecciona les seves preferències, com per exemple si vol fer noves amistats, lligar o, fins i tot, fer contactes professionals.

Seguidament apareixen els diferents interessos que s’ofereixen, i l’usuari escull el que li ve de gust fer per tal que li vagin apareixent persones que volen fer el mateix que ell. De cadascuna, n’ha de seleccionar anònimament si la vol o no conèixer prement el “tick” o la “creu” mostrats en pantalla.

Només en el cas que dues persones s’acceptin mútuament, l’app ho notifica i els hi proposa una “experiència” que inclou un lloc per trobar-se, amb una promoció com ara entrades amb descompte per al cinema, snack gratis amb el cafè o una activitat esportiva dirigida a l’aire lliure, entre d’altres.

Des de Wanty ens indiquen que les noves opcions de cerca per preferències i activitats han permès multiplicar per quatre el nombre de coincidències, és a dir, de matches entre usuaris.

Guillem Alsina
Etiquetes: