WhatsApp Web ja és compatible amb Microsoft Edge

WhatsApp Web executant-se en Microsoft Edge
Compartir

Usuaris de Reddit detecten que el client web del conegut servei de missatgeria instantània ja és accesible via el nou navegador web de Windows 10.

Segons indiquen alguns usuaris en la llarga conversa que s’ha establet a Reddit sobre el tema després que fos detectada la compatibilitat, sembla que hom ha de tenir les darreres actualitzacions del sistema operatiu de Microsoft instal·lades al seu ordinador per tal de poder executar correctament WhatsApp Web des del navegador Edge.

Aquest és el substitut de l’Internet Explorer que Microsoft va introduïr en el nou Windows 10, un browser que busca deixar endarrere l’herència negativa del seu antecessor i que, per a això, ha estat fet partint de zero.

Fins ara, WhatsApp Web exigia per al seu correcte funcionament un dels principals navegadors de la competència de Microsoft, ja fos Chrome, Firefox, Opera o Safari.

Aquesta compatibilitat es pot trobar encara en les primeres fases, pel que animem als nostres lectors que emprin Edge sobre Windows 10 i també siguin usuaris de WhatsApp a provar d’executar el client web d’aquest sistema de missatgeria instantània en el seu ordinador, ja que no li podran provocar cap mal però, en canvi, si que contribuiran al seu correcte desenvolupament.

Guillem Alsina
Etiquetes: