Wuaki.tv dóna la benvinguda a Netflix

Compartir

Com la nord-americana, aquesta empresa -paradoxalment, amb seu a Barcelona- tampoc disposa de continguts en català en el seu catàleg.

Emulant l’estil d’Apple amb l’anunci que donava la benvinguda a IBM al sector dels ordinadors personals, Wuaki.tv ha fet el mateix amb Netflix, donant la benvinguda a la companyia nord-americana al mercat estatal.

I Wuaki.tv ho ha fet des del paper d’operador que juga a casa, en el seu terreny, ja que va néixer i manté les seves oficines principals al districte tecnològic de Barcelona, el conegut com a 22@.

En una entrada en el seu blog realitzada en un marcat to irònic, la gent de Wuaki.tv dóna la benvinguda a Netflix al mercat espanyol, per a seguidament mostrar-se segurs que la seva empresa continuará essent líder en aquest segment a l’Estat.

També fan un esment a la quantitat de títols en el seu catàleg, que indiquen que és pràcticament idèntic al de Netflix, incloent sèries que produeix la companyia nord-americana, com House of Cards.

Curiosament, hom esperaria que en el servei d’una empresa radicada a Catalunya, hi hagués una part dels continguts disponibles en català. Però, de la mateixa manera que passa amb Netflix en el moment del seu llançament, a Wuaki.tv (que ja porta, però, uns quants anys entre nosaltres), no hi ha disponibles continguts en aquesta llengua.

Guillem Alsina
Etiquetes: