Wuaki.tv s’explica a Girona l’11 de juny

Compartir

Josep Mitjà, soci fundador del considerat com a “Netflix espanyol”, clourà la temporada de l’esdeveniment NITS a la capital gironina.

Wuaki.tv és tot un fenomen que molts no han dubtat a comparar amb Netflix, el servei de vídeo a la carta procedent dels Estats Units i que triomfa també en altres països tret de l’Estat Espanyol, on no hi entra, segons la versió oficial -oferida per la mateixa companyia- perquè els royalties per drets d’autor són excessius.

Però Wuaki.tv ha nascut i crescut en aquest ambient teòricament hostil a les iniciatives empresarials vinculades amb els continguts audiovisuals de pagament, i aposta fort per erigir-se en el líder europeu en aquest sector.

Precisament per parlar de la gènesi de Wuaki.tv i de la visió que aquesta empresa té sobre el futur de les sèries de televisió i les pel·lícules, el dijous dia 11, i en el marc de l’esdeveniment NITS, a Girona gaudirem de la presència de Josep Mitjà, soci fundador de Wuaki.tv.

El NITS (sigles de Negocis, Innovació, Tecnologia i Societat) és un esdeveniment mensual organitzat per l’empresa gironina Playbrand, dedicada al màrqueting digital i les solucions tecnològiques en aquest àmbit.

L’entrada a l’esdeveniment és gratuita. Es celebrarà a l’edici del CINC (Centre Internacional de Negocis de Catalunya) a Girona a partir de les 20:00, i al final s’oferirà un tastet de la cervesa artesana Kerunta.

Aquesta propera edició del NITS és la que clourà la temporada, deixant pas al descans estival.

Guillem Alsina
Etiquetes: