YCOM i El Mur Tecnològic es fusionen

Compartir

Afegim al nostre bagatge d’articles els continguts procedents d’El Mur Tecnològic, veterana publicació amb catorze anys d’història a les seves espatlles i que, dins d’unes setmanes, es veurà fusionada amb YCOM, essent aquesta darrera marca la que prevalgui d’ara en endavant per al producte de la unió de les dues publicacions. Això suposarà primer de tot sumar més de 4.000 articles a la nostra base de dades, però sobretot la incorporació de l’equip de redacció, l’experiència, els contactes i la feina d’El Mur Tecnològic.

Amb aquesta nova fusió també presentem YCOM 2.0, el segon esglaó del amb el que volem convertir-nos en un espai referent del món digital en català: canvis i millores al portal, obertura d’una oficina, acord amb Atoom Studio (que s’encarrregarà del manteniment web, posicionament, disseny i marca) un nou equip de redacció, diverses col·laboracions amb organitzacions i empreses, el servei publicitari i un llarg etcètera. En els propers dies ho anirem explicant.

Arnau Sanz -actual director d’YCOM i que romandrà també com a director del nou mitjà- ha declarat que “Amb aquesta fusió assentem les bases per fer un projecte que vol anar més enllà del portal, treballant per fer realitat moltes idees que fa anys amb les que pensem: revistes de paper, podcasts, organització d’esdeveniments tecnològics, formació, videoconferències i un llarg etcètera que esperem anunciar en els propers mesos”.

Per la seva banda, Guillem Alsina, editor i director d’El Mur Tecnològic -i que ocuparà a partir d’ara el càrrec de redactor en cap d’YCOM.CAT – ha declarat que “L’arc tan divers de continguts que contemplarà a partir d’ara YCOM i El Mur Tecnològic serà tan ampli que la convertirà sense cap mena de dubte en la referència indiscutible de l’àmbit tecnològic català”.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: